Print Header Text AT

Cégprofil SK-Cont

Cégprofil

Az SK-CONT különböző méretű, minőségi raktárkonténerek gyártására szakosodott és ezen a területen már 25 éves tapasztalattal rendelkezik.

A minőség-központú gyártási folyamat válogatott nyersanyagok és olyan modern, környezetbarát gyártási technológiák felhasználásán alapul, mint a kataforézis-alapú merülőfestés vagy a CNC-vezérlésű lézeres vágógépek használata. Ezekkel a lehető legkisebb gyártási mérettűrések érhetők el és egyenletes és hosszú élettartamú minőség birtosítható.

Az SK-CONT EN ISO 9001:2008, EN 1090-1, EN 3834 tanúsítványa és a raktárkonténereink CE-jelölése támasztja alá magas minőségi megfeleléseket!

A konténerek forgalmazását (értékesítés és bérbeadás) Európa teljes területén a CONTAINEX szervezi. Az osztrák konszern-vállalattal fennálló több mint 20 éves vállalati együttműködést 2006-ban egy közös vállalat alapítása emelte új szintre, ami 2009. januárjában teljesedett ki, amikor a CONTAINEX 100% tulajdonrészt szerzett a gyártó vállalatban, amit ekkor neveztek át SK-CONT névre.

Az SK-CONT a CONTAINEX konténergyártó üzeme. Az osztrák WALTER GROUP részét képező anyavállalat pénzügyi háttere megfelelő bonitást biztosít, így a lényegre, nevezetesen a kiváló minőségű és optimális festési eljárással készített raktárkonténerek gyártására összpontosíthatunk!

^ - Top
GREENtechnology CONTAINEX
Az Ön előnyei
  • A CONTAINEX egyik gyártóüzeme
  • Gyártás a CONTAINEX Green Technology szigorú környezetvédelmi- és minőségi előírásai alapján történik
  • A legmagasabb minőségi, biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi szabványok
TÜV Logo DNV GL Certificate CE Logo
>

Print Footer Text AT