Switch to your country version

INT

Switch to your country version

INT
Mindig az Ön közelében
Mindig ott vagyunk
Ausztria
+43 2236 601-0
Sklep Online
13
Depóink Ausztria
Kérjen ajánlatot most
Visszahívást kérek
Dolgozzon az SK-CONT vállalatnál

Dolgozzon az SK-CONT vállalatnál

Pénzügyi előnyök
Teljesítményhez kapcsolódó bónuszok, speciális bónuszok és egyéb juttatások.
Ebéd biztosítása
Modern étkezőnkben meleg és egészséges ételt biztosítunk munkatársainknak. Mindennap három különböző menüből álló választékot kínálunk kedvezményes áron.
Magasabb járadék
Nálunk a munkavállalók magasabb járadékot biztosíthatnak maguknak a munkaviszonyuk idejére. Ez annak köszönhető, hogy a vállalat hozzájárult a nyugdíjrendszer 3. pilléréhez.
Átlátható kommunikáció
Elkötelezzük magunkat amellett, hogy az SK-CONT vállalatnál mindenki megkapja a szükséges információkat. Az átlátható kommunikáció egyik eszköze a mindig nyitva álló ajtó a vezetőségnél, valamint a munkatársakkal folytatott átlátható eszmecsere – nemcsak a vállalat sikereiről, hanem a közelgő kihívásokról is.
Apró figyelmességek
A munkatársainkra való odafigyelés és elismerésünk kifejezése érdekében az SK-CONT különféle tevékenységeket végez. Sportrendezvényeken, csapatépítőkön, családi napokon és karácsonyi ünnepségeken veszünk részt. Még az évfordulók és a fontos események, például egy gyermek születése alkalmával sem feledkezünk meg munkatársainkról.
Szakmai fejlődés
Munkatársaink továbbképzési rendszere az egyéni munkavégzési igények kielégítésére, valamint az egyénben rejlő lehetőségek és a tehetség felfedezésére és népszerűsítésére irányul.