Switch to your country version

INT

Switch to your country version

INT
Mindig az Ön közelében
Mindig ott vagyunk
Ausztria
+43 2236 601-0
Sklep Online
13
Depóink Ausztria
Kérjen ajánlatot most
Visszahívást kérek
SK-Cont Rólunk

Rólunk

Az SK-CONT egy gyorsan fejlődő, dinamikus vállalat, amely több mint 270 munkatársat foglalkoztat, gyártókapacitása pedig évente 21 500 raktárkonténer.

Stabilitás - hagyomány - folyamatos fejlődés

Irodakonténer csoport

A moduláris alapegység, az úgynevezett „konténer“ raktár-, iroda- és szaniterkonténerek kombinálásával konténeregyüttessé integrálható. Különböző méretű raktárkonténereket gyártunk, egyedi felszereltségi lehetőségekkel és számos kiegészítővel.

A CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. a WALTER GROUP tagja, amely az egyik legsikeresebb osztrák magánvállalat. Partnerségünk stabilitást, folyamatos termékfejlesztést és technológiai innovációt biztosít a kiváló minőségű, optimális festési eljárással készített raktárkonténerek gyártásához. 
[key=kurz_gruendung_trafen_entscheidung_fenster]
CS-Cont
A nemzetközi piacokon elfoglalt stabil pozíciónk a partnereinkkel és beszállítóinkkal való hosszú távú együttműködés eredménye. Nagy hangsúlyt fektetünk a vállalt kötelezettségek teljesítésére, a szállított félkész termékek minőségére és a megfelelő gyártási folyamatokra. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb vállalati célkitűzésünk!