Switch to your country version

INT

Switch to your country version

INT
Mindig az Ön közelében
Mindig ott vagyunk
Ausztria
+43 2236 601-0
Sklep Online
13
Depóink Ausztria
Kérjen ajánlatot most
Visszahívást kérek
Industrial-enginering

Industrial Engineering

Automatizálás

Automatizálás

Az automatizálás bevezetése napjaink logikus következménye, hogy igényes termelési feltételek mellett magasabb munkatermelékenységet érjünk el. Az automatizálás a robotizálással együtt jelen van az egyszerű alkatrészek gyártásától kezdve egészen a formázott és méretileg összetett alkatrészek hegesztéséig. Az SK-CONT vállalatnál a termelésbe való beruházásaink keretében a nehezen irányítható és folyamatos eljárásokat robotberendezésekre cseréljük.

 

Fejlesztés

Fejlesztés

A raktárkonténerek folyamatos termékfejlesztése során a mérnöki csapat a gyártási folyamatok javítására, illetve a helyesen kiválasztott gyártási technológiákra és folyamatokra helyezi a hangsúlyt. A konténerek fejlesztése nemcsak a kidolgozás minőségének fokozását jelenti, hanem élettartamuk növelését és minden funkcionális tulajdonságuk javítását is. A raktárkonténerek sorozatgyártásában a folyamatos fejlesztés nagyon fontos eleme a piaci pozíciónk erősítésének.

[key=junges_team]

Fiatal és motivált csapat

Az SK-CONT mérnöki osztályán fiatal és motivált emberek dolgoznak, akik koncepciójavaslataikkal új perspektívákat hoznak a gyártási folyamatokba. A csapat jól kamatoztatja az eddig megszerzett tudását a raktárkonténerek gyártása terén. Az automatizálás és robotizálás szorosan összefügg a szakképzett személyzet oktatásával, amely a modern technológia adta lehetőségeket képes kiaknázni.
[key=moderne_technologie]

Modern technológiák

A modern technológiák a 21. században a mindennapi élet szerves részét képezik, és nélkülözhetetlenné váltak az új termékek fejlesztésében. Munkahelyeinken sikerrel alkalmazzuk a robothegesztést az egyes konténerrészek összekapcsolására és összeszerelésére. A vállalat célja, hogy egyre inkább integrálja az új és fejlett technológiákat a gyártási folyamatokba. 

A gyártásban ABB és CLOOS csúcsktategóriás robotokat alkalmazunk, melyeket képzett munkatársaink szervizelnek és tartanak karban.